Edremit Satılık Dükkan

Uzman Kadromuz, portföyümüzde sizlere en uygun Edremit Satılık Dükkan seçeneklerini sunmak için detaylı bir bölge analizi yaparak ihtiyaçlarınıza en uygun çözümleri en hızlı şekilde sizlere sunmayı hedefliyoruz.

Edremit Mera Emlak

Edremit Satılık Dükkan & İşyeri İlanları ve
Mera Emlak Güvencesi İle Yatırım Fırsatları

Edremit Satılık Dükkân & İşyeri Avantajları

Edremit Satılık Dükkan konusunda Körfezin hızla gelişen ilçesi olarak son yılların en kârlı yatırım araçlarından biridir. Dünyanın her yerinde hem yatırımcı hem ekonomistlerin sürekli tavsiye ettiği, geleceğe daha sağlam adımlar atmak için Dükkan & İşyeri satın almanın normal mülklere nazaran ciddi getiriler sağladığı bilinmektedir.

Hem yıpranma payının düşük olması, konuta nazaran Edremit Satılık Dükkan sayısının az olması, talebi karşılayacak ticari imarın çok kısıtlı olmasıdır. Aynı zamanda nüfusun her geçen gün artması gibi sebeplerden dolayı Edremit Satılık Dükkan yatırımı ciddi avantajlar sağlamaktadır. Hem yıllık dükkan değer artışlarından kâr elde ederken diğer yandan aylık kira getirisi ile bütçenize ciddi destek sağlayabilirsiniz.

Körfez Bölgesinin cazibe merkezi haline gelen İlçemiz Edremit Satılık Dükkan konusunda; Lokasyon olarak tüm ilçe ve çevre illere ulaşımı kolay, yaz-kış turizminde müsait, Kazdağları ve denizi ile her zaman bölgenin merkezi haline gelmiştir.

Edremit’te Satılık Dükkan sahibi olmanın bu avantajların yanı sıra Uluslararası Havalimanı ile yurt dışı seferlerinin başlaması, Mavi Bayraklı Kumsalları, Milli Parkları, Piknik Alanları, Gürültü ve Trafikten uzakta doğa ile baş başa yaşam sürmek isteyenler için odak noktası haline gelmiştir. Düzenli kentleşme, Alt yapının gelişimi, yatırımların bölgede artış göstermesine, ve fiyatların hızla artmasına, yatırımcıların dikkatini çekmeye başlamıştır

Edremit Satılık Dükkan Konusunda Dikkat Edilmesi Gerekenler

Edremit Satılık Dükkan Sahibi Olmak için öncelikle;

  • Bölge m2 fiyatları hakkında bilgi sahibi olmalıyız
  • Bölge nüfus yoğunluğu ve boş dükkan sayısına dikkat edilmelidir.
  • Bölge ortalama kira getirilerine bakılmalıdır.
  • Lokasyona yapılan yeni inşaat ve yatırımlar gözden geçirilmelidir.
  • Alacağınız Satılık Dükkan Kat İrtifakları Kurulmuş mu ?
  • Tapuda İşyeri Ruhsatlı mı Geçiyor ?
  • İskan (Yapı Kullanım Ruhsatı) Alınmış mı?
  • Tapu üzerine ipotek, haciz, şerh var mı ?
  • Kat planlarında ciddi değişiklikler yapılmış mı?
  • Belediye rayiç bedeli nedir ?

Bunun gibi soruların cevaplarını öğrenerek Edremit Satılık Dükkan konusunda tüm tereddütlerinizi ortadan kaldırabilir yada Profesyonel bir emlak danışmanı ile çalışarak hem güvenli ticaret, hem de zamandan tasarruf edebilirsiniz

Şeffaflık  ilkemize uygun olarak alıcı ve satıcı yüz yüze pazarlık imkanı sağlıyoruz.

Edremit Satılık Daire konusunda yeni yasalar, mevzuatları yakından takip ediyoruz.

Müşterilerimizi dinliyor aradığı kriterlerde yerleri en hızlı şekilde bulmalarına olanak sağlıyoruz.

Bütçeniz Fark etmeksizin tüm Edremit Satılık Dükkan işlemleriniz hakkında ücretsiz danışmanlık hizmetimiz ve geniş portföy seçeneklerimiz için sizleri ofisimize kahve içmeye bekleriz.

Mera Emlak Mesaj Gönder
Merhaba !
Ben Mera Emlaktan TOLGA BULUT
Size nasıl yardımcı olabiliriz?